Καλώς ήρθατε στο Bigmarket.gr

To bigmarket.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, ηλεκτρονικών ειδών, gadgets, μπαταριών, περιφερειακά υπολογιστών, ειδών auto moto, τηλεφωνίας, ηλεκτρολογικού υλικού και ασυνήθιστων δώρων. Έχει έδρα τον Άγιο Δημήτριο και ιδρύθηκε το 2018. Το κατάστημα μας διατηρεί σημείο παραλαβής παραγγελιών στην οδό Σουλίου 146,17342, Άγιος Δημήτριος.

Δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα ορμώμενοι από τις ανάγκες που εμείς οι ίδιοι ως χρόνιοι καταναλωτές του διαδικτύου έχουμε εντοπίσει και προσπαθούμε με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν με σεβασμό και φιλικότητα προς τον καταναλωτή.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θεωρούμε απαραίτητη και την δική σας συμβολή καθώς οι προτάσεις τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας μας ωθούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε προϊόντα που πρώτα απ’ όλα χρειάζεστε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κάπου αλλού. Υποχρέωσή μας είναι τα προϊόντα να είναι ασφαλή και να αποτελούν ένα δώρο ξεχωριστό για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μέλημα μας είναι η παροχή έξυπνων ποιοτικών και των πιο ανταγωνιστικών προϊόντων της αγοράς. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις.

Με εκτίμηση
Γρηγόρης Βακόνδιος

Έδρα - Φυσικό Κατάστημα

Σουλίου 146
Άγιος Δημήτριος
Αττική
17342

Τηλεφωνικό Κέντρο

Καθημερινές
από τις 09:30 έως 14:30
και 17:00 με 21:00
Σάββατο 10:00 με 14:00

Email

Επικοινωνία
μέσω Email
info[at]bigmarket[dot]gr